Skip to content

Betola Oy
BETONI­RAKENTEIDEN KORJAUS JA VAHVISTAMINEN

” BETOLA TUNTEE BETONIN “

Betola Oy on vuonna 1993 perustettu betonirakenteiden korjaukseen ja vahvistamiseen, sekä kevyiden betonituotteiden valmistukseen perehtynyt erikoisliike.

Betola Oy:n toiminnan runkona on ruiskubetonointi, jonka osaaminen pohjautuu Optiroc Oy:ssä tehtyyn ja edelleen yhteistyössä jatkuvaan kehitystyöhön. Tuotekehitys onkin merkittävä osa Betolan toiminnasta.

Kehitystyön ohessa on ehditty työntekoonkin. Betolalle on kertynyt monipuolinen kokemus betonirakenteiden korjauksista, vahvistuksista ja jopa uusien rakenteiden valmistuksesta ruiskubetonointitekniikalla.

Ruiskubetonointitekniikan suomia mahdollisuuksia hyväksikäyttäen on Betolassa kehitetty betonituotteita, joille on ominaista rakenteen keveys, tarkoituksen mukainen muotoilu ja toimintavarmuus eri käyttöolosuhteissa. Yksilöllisiä tarpeita vastaavia tuotteita on kehitetty yhteistyössä tilaajan kanssa, kuten lossien kalturiponttonit Tielaitokselle ja taisteluparien ruiskubetonipoterot Puolustusvoimille. Tuotanto-ohjelmaan kuuluu myös ns. varastotuotteita, kuten VesiBeto-laiturit ja betoniponttonit.

Rakentamisen ollessa nyt uuden, suuren haasteen edessä, painopisteen siirtyessä vanhan korjaukseen, on Betola päättänyt vastata omalta osaltaan siitä, että betoni kestää ja pysyy osana rakentamisen kivijalkaa

Toimialamme:

Betonirakentaminen
Ruiskubeonointi
Betonisaumaus
Ijenktointi
Jälkivalut

Toimialueemme:

Suomi

Yhteystietomme:

Hakekatu 2b, 70800 KUOPIO
Puh: +358 (0)102810920
betola@betola.fi
https://betola.fi/

Back To Top