Skip to content

RA-Urakointi Oy

Julkisivusaneeraukset ja sisäremonttityöt | Helsinki | Vantaa | Espoo

RA-Yhtiön omistama RA-Urakointi Oy on erikoistunut julkisivusaneeraukseen ja sisäremontteihin kuten kylpyhuoneremontteihin. Palvelemme rakentajia Uudenmaan alueella, Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Pyydä tarjous julkisivuremontista tai kylpyhuoneremontista »

Tausta

Ra-Urakointi Oy:n taustalla on nuorta innokkuutta, sillä yrityksen taustalla on vuonna 1994 saumareiden toimesta perustettu Saumausurakointi RA Oy. Nykyään RA-Urakointi Oy on julkisivusaumausten markkinajohtaja Suomessa. Korkea ammattitaito, pitkä kokemus ja asiakaslähtöinen toimintatapa ovat tehneet meistä rakennusurakoinnin ammattilaisia. Työtämme on ohjannut oma sertifioitu laatujärjestelmä kymmenen vuoden ajan.

Palvelut

RA-Urakointi Oy on erikoistunut julkisivusaneerauksiin, kuten parvekkeiden kunnostukseen ja maalaustöihin. Teemme myös esimerkiksi taloyhtiöiden sisätilojen saneerauksia kuten kylpyhuoneremontteja. Palvelemme asiakkaita pätevän työnjohdon ja rakennusalan ammattilaisten saattelemana.

Sertifikaatit laadun takeena

Vahva panostaminen laatuun näkyy RA-Urakointi Oy:lle myönnetyn ISO 9001 laatusertifikaatin kautta. Laatusertifikaatit koskevat kaikkia RA-Urakoinin palveluita: elementtisaumauksia, maalaustöitä sekä julkisivu- ja kylpyhuonekorjauksia. Yrityksellä on myös rakentamisen laatu pätevyystodistus (RALA ry).

Toimialamme:

Elementtisaumaus
Julkisivusaneeraukset
Sisätilojen saneerukset

Toimialueemme:

Helsinki
Vantaa
Espoo

Yhteystietomme:

Tullikirjurinkuja 4
00750 Helsinki
Puh: (09) 350 9590
Puh: 0400 420 284

ra-yhtiot.fi

Back To Top