Skip to content

Veljet Mäkilä Oy

Meillä rakennetaan laadukkaampaa arkea

Veljet Mäkilä Oy on Eurajoella Satakunnassa toimiva rakennusliike, joka hoitaa korjausrakentamisen urakat pitkällä, yli 40 vuoden kokemuksella julkiselle sektorille, taloyhtiöille ja teollisuudelle. Palveluihimme kuuluvat niin julkisivusaneeraukset, linjasaneeraukset eli putkiremontit, rakennuskorjausurakat ja muutostyöt.

Julkisivu-urakoinnissa teemme kaiken julkisivukohennuksista, rappauksista ja parvekeremonteista kokonaisvaltaisiin julkisivuremontteihin, sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kohteen entisöinnit sen alkuperäistä ilmettä kunnioittaen. Toimimme koko Satakunnan alueella sekä myös Varsinais-Suomen puolella. Asiakkaisiimme kuuluu kasvava joukko taloyhtiöitä, teollisuusalan yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita, kuten kaupunkeja ja kuntia.

Veljet Mäkilä Oy on jo yli 40 vuotta toiminut rakennusliike, jonka Mäkilän kaksi veljestä perusti Eurajoelle Satakuntaan vuonna 1977. Nykyään yrityksessämme työskentelee 35 vahvaa korjausrakentamisen osaajaa ja viisi varmaotteista vastaavaa työnjohtajaa. Valttejamme ovat pitkä kokemus ja vahva ammattitaito.

Kaikki työntekijämme ovat talon omia, korjausrakentamisen ja talon tavat tuntevia ammattilaisia, joihin voi varmasti luottaa. Olemme kokenut ja hyvin palveleva toimija, joten meidän aikataulumme pitävät.

Käytössämme on myös monipuolinen teline- ja nostinkalusto, joiden avulla varmistamme erilaisten urakoiden onnistumisen sovitussa aikataulussa.

Toimialamme:

Julkisivusaneeraus:
Julkisivusaneeraukset
parvekesaneeraukset
rappaukset
tuulettuvat levyrappaukset
ohut- ja paksurappaukset
järjestelmät

Linjasaneeraukset eli putkiremontit:
Pää- ja rakennusurakointi

Korjausrakentaminen:
vesivahinkokorjaukset
tilamuutokset
sairaalasaneeraukset
sosiaali- ja terveydenhuollonrajennukset
koulurakennukset
konttorirakennukset
teollisuusrakennukset
hotellirakennukset
keittiö- ja ravintolarakennukset

Toimialueemme:

Satakunta
Varsnais-Suomi

Yhteystietomme:

Back To Top