Skip to content

SUJUn kesäkokous Kotkassa ja muita kuulumisia

SUJUn kesäkokous järjestettiin Kotkassa 29.7.2022. Mukana oli mukavasti osallistujia: kymmenen jäsentä paikan päällä ja kaksi etäyhteyden välityksellä. Lisäksi kokouksessa paikalla olleet yhteistyökumppanit Tikkurila Oyj:stä ja Fescon Oy:stä kertoivat lyhyet kuulumiset markkinoista edustamiensa yritysten osalta.

Kesäkokouksessa päätettiin, että seuraava vuosikokous järjestetään 3.2.2023 Porissa. Lisäksi päätettiin toteuttaa SUJUn 30-vuotismuistelmat ja valittiin ensi vuoden teemaksi jäsenyritysten kannustaminen osallistumaan mukaan yhteisiin tapahtumiin. Uudeksi kunniajäseneksi nimitettiin Antti Konttinen. Kokouksen ohjelmaan kuului myös Kotkan Meripäiviin tutustumista lauantaina 30.7.

Syyskauden tapahtumia

Tänä syksynä SUJUlla on luvassa monta mukavaa tapahtumaa. Esimakua saatiin jo 11.—12.8., kun SUJUlaiset vierailivat Mirkan tehtaalla Jepualla. 9.9.2022 kisataan perinteinen SUJU Golf Alastarossa. Syyskokouskin jo kolkuttelee ovella: suuntaamme syys-lokakuun vaihteessa Müncheniin. Marraskuussa puolestaan lähdemme seminaarimatkalle Tallinnaan. SUJUn seminaari järjestetään 17.—18.11. ja sen teemana on By 40 Betonirakenteiden pinnat ja By 64 Tuulettuvat julkisivut. Jäsenet saavat seminaarikutsut elokuun aikana.

Kuvassa uusi kunniajäsen Antti Konttinen ja puheenjohtaja Jani Peltonen.

Back To Top