Skip to content

Verkostoituminen ja oman liiketoiminnan kasvu veti Saumalaakson mukaan SUJUn toimintaan

Saumalaakso on vuonna 1986 perustettu saumaukseen ja saumaustarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys, joka toimii Etelä-Suomen, Länsi-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Se suorittaa ammattitaidolla myös betonikorjauksia, huoltomaalauksia ja muita julkisivujen korjaustöitä. Alansa suurin yritys työllistää yli 50 asentajaa ja 12 toimihenkilöä. Saumalaakson asiakaskunta muodostuu pääasiassa Suomen johtavista rakentajista ja rakennuttajista. Uusinta- ja korjaussaumauksissa Saumalaakso toimii yhteistyössä monien isännöitsijä- ja suunnittelijatoimistojen kanssa. Yritys haluaa kehittyä alansa mukana. Menetelmät ja materiaalit muuttuvat, mutta Saumalaakso luottaa jatkossakin vanhaan menestysreseptiinsä: laajaan kokemukseen, korkealuokkaisiin saumausmateriaaleihin ja kokeneeseen henkilökuntaan.

Saumalaakso on aktiivisesti mukana SUJUn toiminnassa

Saumalaakso liittyi SUJUn jäseneksi neljä vuotta sitten. Verkostoituminen ja oman liiketoiminnan kasvu veti mukaan alan suurimman valtakunnallisen järjestön toimintaan. Näppinsä oli pelissä myös PK Urakoinnin Jarmo Ojanperällä, jonka kanssa Saumalaakso on tehnyt yhteistyötä. Hän houkutteli Saumalaaksoa liittymään jäseneksi. 

Saumalaakso on ollut aktiivisesti mukana SUJUn toiminnassa liittymisestään lähtien. ”Kun päätämme johonkin lähteä mukaan, niin olemme sitten aktiivisia”, kertoo Saumalaakson toimitusjohtaja Anton Panschin. Tärkeimpänä jäsenyyden antina hän pitää verkostoitumista muiden alan yritysten kanssa. ”Yhteistyökumppaneita ja kavereita alalla ei voi koskaan olla liikaa.” Myös SUJUn järjestämät seminaarit ovat olleet hänen mukaansa kiinnostavia ja tärkeitä. Seminaareissa tapaa paitsi kollegoita, myös materiaalintoimittajia. ”Tuotteet ja niiden käyttömenetelmät muuttuvat, ja tiedon saaminen on ensiarvoisen tärkeää. Seminaareissa se tapahtuu kätevästi, niin meidän jäsenten kuin materiaalintoimittajien kannalta”, Panschin sanoo.

SUJUn tulevaisuuden Panschin näkee valoisana. Hänen mukaansa tekee hyvää sekä järjestölle että jäsenyrityksille, että kumpikin suosittelee ja tukee toisiaan. ”Nyt mennään hyvään suuntaan. Saa niin sanotusti jäsenmaksulle vastinetta”, hän kehuu.

Back To Top